pershendetje as nuk e dua mehmetin e as nerminin heheheheheh njerz qe e hupin kohen mas ni filmi rren kurr nuk kom pa masi nuk e ka percjell njani as une eheheheh ju duaaaaaa mpuq e kini ju qe e shikoni filmin jeta e hidhur ehehehhee
shkurta
11 muaj para
seri jeta e hidhur me la pershtypje shum te madhe sidomos mehmeti me nerminin qe i dua shum edhe kisha pasur deshir qe mehmeti me nerminin qe te bashkohen me te vertet as nje filum nuk ka qen me i mir se jeta e hidhu tung tung i dua mehmetin dhe nerminin qaooo
marigona
11 muaj, 2 javë para
krejt prizrenin e kisha shit ve me pa MEHMETIN DHE FILIZIN
dafina
11 muaj, 2 javë para
shum mir je mehmet hehe
gressa
11 muaj, 3 javë para
shum memeti i mir edhe po ashtu nermini edhe filizi e mir te dyjat enderi shum i keq valla oshte po bohet kish jam ma i pasur po tash enderi bohet i varfur memeti i pasur tung nga gresa
furtuna
1 viti para
nermin dhe mehmet jeni ma te mirt edhe po ju presim te vini ne gjakov mpuq.
blerta hajra rakinic ......
1 viti, 1 muaj para
ja hanksha zemren tanve sidmos nermit dhe mehmetit ozlemesetj blerta hajra rakinic .....
blerta hajra
1 viti, 1 muaj para
tan jeni shum te mir ne serjalin jeta e hidhur nga blerta hajra rakinic ....
mehmet
1 viti, 1 muaj para
mehmet je ma i miri ne bot te dua shum shum seriali ma i miri ne bot te duam mehmet biaz gylem
strugani
1 viti, 1 muaj para
mehmet shum faca je kshtu vazhdo ama edhe nermini te shkon si partnerk
pershendetje as nuk e dua mehmetin e as nerminin heheheheheh njerz qe e hupin kohen mas ni filmi rren kurr nuk kom pa masi nuk e ka percjell njani as une eheheheh ju duaaaaaa mpuq e kini ju qe e shikoni filmin jeta e hidhur ehehehhee
seri jeta e hidhur me la pershtypje shum te madhe sidomos mehmeti me nerminin qe i dua shum edhe kisha pasur deshir qe mehmeti me nerminin qe te bashkohen me te vertet as nje filum nuk ka qen me i mir se jeta e hidhu tung tung i dua mehmetin dhe nerminin qaooo
krejt prizrenin e kisha shit ve me pa MEHMETIN DHE FILIZIN
shum mir je mehmet hehe
shum memeti i mir edhe po ashtu nermini edhe filizi e mir te dyjat enderi shum i keq valla oshte po bohet kish jam ma i pasur po tash enderi bohet i varfur memeti i pasur tung nga gresa
nermin dhe mehmet jeni ma te mirt edhe po ju presim te vini ne gjakov mpuq.
ja hanksha zemren tanve sidmos nermit dhe mehmetit ozlemesetj blerta hajra rakinic .....
tan jeni shum te mir ne serjalin jeta e hidhur nga blerta hajra rakinic ....
mehmet je ma i miri ne bot te dua shum shum seriali ma i miri ne bot te duam mehmet biaz gylem
mehmet shum faca je kshtu vazhdo ama edhe nermini te shkon si partnerk