Filizi dhe Mehmeti jane shume te mire dhe eshte seriali me i mire.Sevi Yorum
marko
11 muaj, 2 javë para
mehmet je 1-sh
Hajrije Gashi
11 muaj, 3 javë para
tung jet e hidhur jeni me te mire t me te miret ne serjal jan MEHMETI NERMINI FILIZI OZLEMI HASANI MELEKU SHUKRUU PRINDRIT E MEHMETIT EDHE TE NERMINIT
tung ju dua shummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
blendi mehmeti
11 muaj, 4 javë para
sa shumë më pëlqen seriali jeta e hidhur dhe mua më pëlqen Mehmeti dhe Nermini dhe filizi dhe enderi dhe xhelali dhe sulltani dhe dhe saia dhe ozlemi dhe meleki dhe shykyryja
memet kosovari
12 muaj para
o memet ta hksha filizin o mmemet
loki
1 viti para
kti artisti vetem fletat i mungojn
doona
1 viti para
mu bonitu es este seria felisidades memet kosova tambien nermin los kjero todos qao
armend
1 viti para
o ku je memet eh trim ti je i madh
sara
1 viti, 1 muaj para
nermin je shummmmm e bukur gjithashtu edhe ti mehmet osht serjal shum i mir veq kisha pas deshir qe mehmeti me nerminiin ne fund mu ba bashk se ma mir ish kannn aaaa
kaltrina nermi
1 viti, 1 muaj para
sa me pelqen ky serjal do te thoja se njeten time nuk kam par serjal
Filizi dhe Mehmeti jane shume te mire dhe eshte seriali me i mire.Sevi Yorum
mehmet je 1-sh
tung jet e hidhur jeni me te mire t me te miret ne serjal jan MEHMETI NERMINI FILIZI OZLEMI HASANI MELEKU SHUKRUU PRINDRIT E MEHMETIT EDHE TE NERMINIT
tung ju dua shummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sa shumë më pëlqen seriali jeta e hidhur dhe mua më pëlqen Mehmeti dhe Nermini dhe filizi dhe enderi dhe xhelali dhe sulltani dhe dhe saia dhe ozlemi dhe meleki dhe shykyryja
o memet ta hksha filizin o mmemet
kti artisti vetem fletat i mungojn
mu bonitu es este seria felisidades memet kosova tambien nermin los kjero todos qao
o ku je memet eh trim ti je i madh
nermin je shummmmm e bukur gjithashtu edhe ti mehmet osht serjal shum i mir veq kisha pas deshir qe mehmeti me nerminiin ne fund mu ba bashk se ma mir ish kannn aaaa
sa me pelqen ky serjal do te thoja se njeten time nuk kam par serjal